20napja késik a menstruációm.3tesztet csináltam mind a három negatív lett. Mi lehet a bajom?!
Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 11:44
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Mennyire volt eddig beállva, mennyire volt rendszeres? Hány napos átlagosan a ciklusod? Sportolsz? Stresszelsz? Nőgyógyásznál voltál már? Lehet egészségügyi probléma is, nem csak terhesség. Hány kiló vagy?
2/4 anonim válasza:
Ha nem voltál együtt pasival, akkor nem vagy terhes. Szerintem menj el nőgyógyászhoz, ha még sosem késett ennyit. De normális egyébként, előfordulhat. Nyugi, meg fog jönni. Ha stresszelsz, még többet fog késni.
3/4 A kérdező kommentje:
16éves vagyok.2éve menstruálok.Fél éve ugymond rendszeresen megjott pár nap késés volt néha.28napos a ciklusom.Nem sportolom.55kg vagyok.A nőgyógyász szabadságon van majd csak 1hét múlva fog rendelni:/
2017. aug. 14. 12:45
4/4 anonim válasza:
Ha a tesztek negatívak 20 nap késés után, akkor a terhesség kizárható.
Bekavarhat pl. stressz, antibiotikum vagy egyéb gyógyszer is.
Viszont ha nem jön meg, vagy jövő hónapban ismétlődik a történet, akkor beszélj a dokiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!