Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit javasoltok? Mit tegyek?

Mit javasoltok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta van elég sok folyásom(évek óta). Eleinte (mielőtt nem menstruáltam) azt gondoltam ez normális, hiszen több oldalon is olvastam hogy ez normális és ez a menstruáció előjele. Aztán megjött és mivel elég rendszertelen volt így mindig használtam tisztasági betétet, így nem is figyeltem mennyi folyásom volt. Utána valamelyest rendeződött a menstruációm így nem is mindig tettem be betétet, akkor tűnt fel hogy elég sok folyásom van de elég kicsi és éretlen voltam, sokat nem foglalkoztam vele főleg mert hallottam hogy amugy is van egy természetes öntisztulása a hüvelynek így gondoltam ez természetes. Most már nem tudok kimozdulni az utcára betét nélkül, mert nagyon sok a folyásom, és ilyen fehéres, de nem viszket, nem ég. Így most nem tudom. Van egy kis szaga és elég sok, de ennyi.

Nem nagyon van felnőtt akivel erről beszélhetnék.

2017. aug. 9. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, amit írsz. De ha bizonytalan vagy, menj el egy nőgyógyászhoz.
2017. aug. 9. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Fehér folyásom nekem is szokott lenni, de nem tudom mi az a nagyon sok nálad. Nyilván a hüvely nem csontszáraz (szerencsére) de ha nagyon aggaszt menj el nődokihoz aki minden kérdésedre választ tud adni.
2017. aug. 9. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyeld meg, hogy a ciklusod folyamán hogy alakul a folyásod. Normál esetben félidőnél 14 nap körül van a legtöbb folyás, ami átlátszó és híg mint a tojásfehérje mivel az a termékeny időszak. Utána egy hétre, a menstruációig szinte megszűnik a folyás, sokkal fehérebb és sűrűbb az a kevés. Ugyanez van a menstruáció utáni napokban is.

Ha neked inkább híg, átlátszó a folyásod végig, akkor lehet akár ösztrogénprobléma is.

2017. aug. 9. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt mindig folyasom, mindig hordok tisztasagi betetet es semmi bajom sincs.

32 eves vagyok

2017. aug. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!