Szerintetek mennyire baj, ha csak elöl törlöm meg magam pisilés után?
Figyelt kérdés
Szóval nekem szokott menni hátrafelé is, de ott nem mindig törlöm meg. Elöl megtörlöm középről előre, de ahhoz, hogy hátul is megtöröljem, a fenekem felől hátra kell nyúlnom. Sokkal tovább tartana, meg közben át is nedvesedik a WC-papír, mire hátulra érek.
Abból kiindulva, hogy elől sem lehet teljesen megtörölni, mert valamennyi azért marad az ajkak között, talán nem baj, ha hátul hagyom úgy, ahogy van. Olyan sok úgy sem megy oda.
2017. aug. 8. 22:42
1/5 anonim válasza:
Az igazi probléma nem az, hogy hátul nem törölsz, hanem ez: "Elöl megtörlöm középről előre". Ez nagyon nagy hiba. Előre sosem törlünk, még "közép"-ről sem, mert ami neked közép, az a baktériumoknak már régen hátul van. Olyan húgyúti fertőzést szedsz majd össze, ezzel hogy majd te is meglepődsz, a hüvelygomba után!
2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, és Több helyen is olvastam, hogy középről előre lehet törölni. Úgy középről, hogy a kisajkak végénél kezdem. Sajnos én elölről hátrafelé nem tudok kényelmesen, pedig próbáltam. Nem tudom rendesen megtörölni elöl, mert a kisajkaim között fel kell itatnom (eléggé nagyok), és ez valahogy csak középről előre megy. Lehet, hogy másnak menne, de nekem tényleg nem jó érzés.
2017. aug. 8. 22:54
3/5 A kérdező kommentje:
itt is mintha olyasmit írna, hogy középről előre.
Kakilásnál persze hátrafelé kell, az egyértelmű
2017. aug. 8. 23:04
4/5 anonim válasza:
ne aggódj! legjobb tudásom szerint egyáltalán nem szükséges kitörölni :)
5/5 anonim válasza:
Általában a vizelet sós. Ha rá szárad a bőrre a tömény só kimarhatja, kicsípheti a bőrt. Főleg hajlatokban és a nyálkahártyákon ahol gyengébb a bőr okoz ez leginkább gondot. Ha nem gyullad be a bőröd akkor jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!