Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel tudnám késleltetni a...

Mivel tudnám késleltetni a menstruációm?

Figyelt kérdés

Akik azt írnák hogy semmivel meg ilyenek, azok ne is fáradjanak azzal hogy leírják, köszönöm.

A citromléről hallottam, már ki is próbáltam és hatott. Ezen kívül van még biztos módszer? Fogamzásgátlót sem szedhetek mert fiatal vagyok.

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2017. aug. 8. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha tudod, akkor mi volt a kérdés?
2017. aug. 8. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Én már több mint 10 éve minden nap elfogyaszton 2-3 citrom levét, ennem "ellenére" a menzeszem ugyanolyan szabályos, mint elötte, nem késik.

Ezek a "módszerek" CSAK AKKOR hatnak, ha VÉLETLENÜL egyébként is késett volna, semmi köze ezekhez.

2017. aug. 8. 16:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Mennyi hülye ember van itt gyakorin komolyan.. A CITROMON KIVUL ERDEKELT A TOBBI!

Utolso gondolom neked azert nem valtott ki semmilyen hatast mert hozza vagy szokva de en soha nem iszok citromos vizet...

2017. aug. 8. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
55%

Tulajdonképpen, ha mindent jobban tudsz és minden válasz hülyeség, minden válaszoló hülye, akkor minek tetted fel a kérdést?

Túl sok agresszió gyült fel benned és itt akarod levezetni?

2017. aug. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!