Mivel tudnám késleltetni a menstruációm?
Akik azt írnák hogy semmivel meg ilyenek, azok ne is fáradjanak azzal hogy leírják, köszönöm.
A citromléről hallottam, már ki is próbáltam és hatott. Ezen kívül van még biztos módszer? Fogamzásgátlót sem szedhetek mert fiatal vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Én már több mint 10 éve minden nap elfogyaszton 2-3 citrom levét, ennem "ellenére" a menzeszem ugyanolyan szabályos, mint elötte, nem késik.
Ezek a "módszerek" CSAK AKKOR hatnak, ha VÉLETLENÜL egyébként is késett volna, semmi köze ezekhez.
Mennyi hülye ember van itt gyakorin komolyan.. A CITROMON KIVUL ERDEKELT A TOBBI!
Utolso gondolom neked azert nem valtott ki semmilyen hatast mert hozza vagy szokva de en soha nem iszok citromos vizet...
Tulajdonképpen, ha mindent jobban tudsz és minden válasz hülyeség, minden válaszoló hülye, akkor minek tetted fel a kérdést?
Túl sok agresszió gyült fel benned és itt akarod levezetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!