Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek van hasonló menzesze?

Valakinek van hasonló menzesze?

Figyelt kérdés

A ciklusom 32. napja körül (max 2 nappal korábban v előbb) kezdődnek a premens tüneteim. Mindig.

Azonban a vérzés össze-vissza jelentkezik. Van, hogy a tünetek kezdete után 1-2 nappal, de előfordul, hogy csak a cuklus 50+ napján. Most is az 51. napra jött meg, viszont a pms tünetei már a 32. naptól jelen vannak.

Hormonvizsgálaton voltam, rendben találtak mindent, pajzsmirigyem is jól működik. Nem értem ezt az egészet...

2017. aug. 4. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, a tetejében még tele vagyok pattanásokkal is, de minden eredményem tökéletes.
2017. aug. 4. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez nálam is
2017. aug. 4. 13:07
 3/3 anonim válasza:
38. napon járok,sehol semmi.. eszek letroxot másfél éve,de már jók az eredményeim,most voltam laborba...elvileg rendben vagyok..
2017. aug. 4. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!