Ha szűz vagyok, akkor a végbelemen keresztül vizsgál meg a nőgyógyász?
Atya ég. Mert hol van a fehér folyásod?
Vizsgálhatna a szemeden is.
"Nemi életet még nem élt, szűz páciensek vizsgálata során a hüvelyi feltárás esetleg még ún. szűzkacsával sem végezhető el. Ilyenkor a kenetvétel csak vékony pálcával történik (ún. boltozati mintavétel). Gyakran a kétkezes hüvelyi vizsgálat is anatómiai akadályba ütközik. Ilyen esetben végbélen keresztüli vizsgálatot végzünk és/vagy hason keresztül végzett ultrahang vizsgálatra van lehetőség (ez utóbbihoz célszerű a páciensnek telt húgyhólyaggal lennie)."
De gondolom csak nagyon indokolt esetbe vizsgálnak így.Engem pl sehogy nem vizsgáltak meg mikor még szűz voltam.
Azoknak, akik azt mondták, hogy hülyeség:
Engem vizsgáltak így 15 évesen. Szűz voltam, és igen, a nőgyógyász a végbelemen és a hasfalamon keresztül keresett daganatot, mivel minden ok nélkül véres volt a vizeletem. Ultrahang, ct nem mutatott semmit. Életem első nőgyógyászati vizsgálata volt. És baromi kellemetlen.
Kedves kérdező,
Igen létezik ilyen, de csak komolyabb, indokolt vizsgálat esetén, mikor a probléma "mélyebben" gyökerezhet.
Egyszerű fehér folyásnál nem kell ilyesmitől tartanod.
Lehet ajánl valamilyen kúpot, kenőcsöt, esetleg gyógyszert.
Engem is végbélen keresztül vizsgáltak. Kellemetlen,de csak azért, mert olyan mintha egy óriási kemény kaki lógna ki a fenekemből. Bár ennek ellenére erekcióm volt tőle ;-)
Urológián történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!