Lécci írjatok már le mindent a szoliról! Mmint h mennyit menjek 1 héten, mennyire, miben, meg h nem leszek tőle foltos vagy szépen egyenletesen barnulok le? És utána ott adnak vmi krémet vagy én majd kenjem be magam itthon?
Az,hogy hányszor jársz, függ attól,hogy most mész-e életedben először,illetve hogy mennyire világos a bőröd.Világos bőrűeknek (én az vagyok) eleinte sokkal rövidebb idő javasolt(5-6 perc),és ritkábban (nekem azt mondták eleinte heti 2 max.).Később,amikor már van alapszíned,növelhető az idő és a gyakoriság.Viszonylag egyenletesen barnít,bár eddig én csak álló szoláriumban voltam, így a fekvőről nem tudok nyilatkozni(ott ugye érintkezik a hátad a fekvőfelülettel,de azt hallottam,hogy ettől nem lesz barnább a hátad).Én személy szerint nem szoktam magam előtte bekenni semmivel, de van aki otthon naptejet használ a szolárium előtt,hogy elkerülje az esetleges leégést. Viszont utána mindenképpen használj testápolót,én rendszerint miután hazamegyek lezuhanyozok,és jól bekenem magam vele.
Még egy -szerintem fontos- dolog: ha sok nagyobb anyajegyed,vagy májfoltod, illetve egyéb pigmentfoltod van a testeden,mielőtt elkezdesz szoláriumba járni,célszerű elmenni egy bőrgyógyászhoz megnézetni őket (egy speciális nagyító segítségével megvizsgálja őket,pár perc és nem fáj), nehogy véletlenül rákosodásra hajlamos pigmentfoltok legyenek,mert akkor a szoláriumozás veszélyes.Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!