Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelykúp használata?

Hüvelykúp használata?

Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtti vizsgálatom során kiderült, hogy gyulladásom van. Ma visszamentem az orvoshoz, és hüvelykúpot írtak fel nekem ( 10 napos használat) valamint azt mondták 2 hónap múlva menjek vissza. A problémám az, hogy most nem tudom elkezdeni a használatát, mert elutazom ( sőt egy napra fesztiválra is megyek) utána pedig menstruálni fogok. Ez gondot jelent, hogy csak 3 hét múlva kezdem el a használatát? Sajnos az orvostól nem volt időm megkérdezni, mivel rengetegen voltak a rendelőben és csak a kezembe nyomtak egy receptet. Még soha nem használtam ilyet és elég bizonytalan vagyok :(
2017. aug. 3. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sztem kezdd el minél hamarabb ne várj még 3 hetet. Éjjelre felteszed teszel egy tisztasági betétet és ennyi.
2017. aug. 3. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy gyulladás nem kellemes dolog! Sőt veszélyes is lehet. Szóval kezd csak el ma a kúrát. Még ha el is utazol este lefekvés előtt felhelyezed, reggel meg egy tisztasági betétet odaraksz...
2017. aug. 3. 12:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a gyors válaszokat! :)
2017. aug. 3. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit jobbulást! 1-es voltam.
2017. aug. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!