Hüvelykúp használata, hogyan?
Figyelt kérdés
doki hüvelykúpot javasolt, de félek, mi van ha felhelyezem rendesen és jelentkezik valamilyen mellékhatás? azt kiszedni elég bajos lenne ha még jobban elkezdene égni az alsórészem mint jelenleg "alapjáraton". ki se bontottam még a csomagból így nem tudom milyen állagú..., lehet hogy egy kis erőlködéstől ki is csúszna ha para lenne? ha nem azzal az eszközzel helyezem fel amit adtak hozzá, hanem csak kézzel és úgy nem menne olyan mélyre, úgy is hatásos? hülye kérdés, de mennyi esély van mellékhatása? volt valaki akinek jelentkezett valami mellékhatás? el kéne kezdenem használni, de félek tőle kicsit :(2017. júl. 6. 22:47
1/6 anonim válasza:
Ne parázd túl!Tedd csak fel.Feküdj hanyatt,ha akarod ujjal is felteheted.
2/6 anonim válasza:
istenem....kb annyi esély van rá mint az algopirinnél, az is így veszed be, hogy előtte nyavalyogsz egy napot....??
3/6 A kérdező kommentje:
koszi első :)
második... gondolom első alkalommal te se szeretsz ismeretlen sz@rokat beszedni vagy bedugdosni bárhova. szerencsére eddig nem kellett ilyeneket használnom, most se értem mitől lett ez a bajom.
2017. júl. 6. 23:11
4/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Dugd fel, ahogy kell, és feküdj le.
20N
5/6 anonim válasza:
Én kicsit bevizezem vagy sikosítóval szoktam felrakni, ha olyan állagú, ami nem nagyon csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!