Nektek meddig tart a menstruációs fájdalom?
Nekem átlagban 6 napos menstruációm, az előtte lévő 1-2 napban szokott fájdogállni at alhasam, az első nap nagyon görcsöl és szúr a hasam, fáj a derekam, és nagyon szenvedek. A második nap még mindig fájni szokott de enyhébben, aztán egyre kevésbé érzem, ahogy telnek a napok.
Most járok a 3./4. napnál (szombaton jött meg de este 9-10 körül, és nagyon gyenge is volt, meg úgy hallottam hogy ha este 6 után jön meg, akkor már a következő napba kell beleszámolni, szóval nem tudom pontosan hol járok).
Idáig is görcsöltem, de még a mai napig tart, bár most már egyáltalán nem erős. Csak tompán fájdogál az alhasam, néha erősebben érzem a görcsöket, de a tegnapi naphoz képest ez semmiség.
És elgondolkodtam rajta hogy ez normális? Meddig kellene tartani a görcsöknek, fájdalomnak? Most erősebb a menzeszem is mint szokott, lehet ez is közrejátszik.
És az is lehet hogy ez nem mind menstruáció görcs csak bekaptam valami vírust, mert a köldököm felett is fáj meg szorít a hasam, meg van egy enyhe hányingerem is tegnap óta.
Köszi:) Ezeket szoktam alkalmazni, meleg vizes palack és gyógytea, sokkal elviselhetőbbek a görcsök.
Persze, mindenképp dokihoz megyek h nagyon kellemetlen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!