Ti hogy szoktátok estére betenni a betétet?
Figyelt kérdés
Sokszor vannak átázásos proglèmáim....bagyis nem a betèt telik meg annyira h már többet nem bír befogadni.hanem oldalt kifolyik ès a betèten alig van valami...pedig szoros bugyi+nadrág...
Valamit èn csinálok rosszul??
Ti estère hogy mennyi ès milyen betètet szoktatok használni??
2017. júl. 30. 20:58
1/9 anonim válasza:
Oldalt kifolyik? Az érdekes. Nekem akkor szokott esetleg melléfolyni, ha valami kicsavart pozícióban alszom.
Másik bugyi ill. másik fajta betét.
2/9 anonim válasza:
Én értem mit mondasz, mert régen velem is előfordult. Más fajta betétet használj. Én kipróbáltam másfajtát, és az jó volt.
3/9 anonim válasza:
Oldalt a betét mellett tömd ki vattával
4/9 anonim válasza:
Teszek be tampont, úgy nem folyik ki. Bár nekem egyébként sem. Valamit rosszul csinálsz.
5/9 anonim válasza:
Tampont használok éjszakára. De amikor betétet használtam, éjjelre tettem még rá egy csík (azért ezt úgy képzeld el, hogy komoly mennyiséget. tehát betét hosszának megfelelő hosszút téptem a zacskóból, és félbe vagy 3ba hajtottam hosszában) vattát. Íg csak riktán áztam át. de volt, hogy semmi nem segített (tampn+betét+vatta)
6/9 anonim válasza:
Annyira sok folyik este? Nekem este alig folyik valami, és én tangaba szoktam a betétet hordani, éjszakára nem rakok tampont csak nappalra.
Így éjszaka is tangaba hordom a betétet, és soha az életben nem folyt ki(le is kopogtam).
7/9 anonim válasza:
Amúgy biztos egyenesen van rajtad a bugyi? Próbálj meg egy franciabugyit, az jobban helyén tartja a betétet.
8/9 anonim válasza:
Sehogyan, pont emiatt... tampon, és néha még az is kevés, ha nem.közvetlen lefekvés elött teszem be, vagy sokáig alszok.
9/9 anonim válasza:
Nekem az szokott a baj lenni, hogy felhuzom a labamat, vagy nem szokvanyos pozicioban alszok, es akkor tenyleg kicsorog mellette. Probalj meg egyenes labbal aludni, osszeteve, es akkor nem csorog ki, nekem bevalt, meg ha nehez is abbahagyni a fura pozokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!