Hüvelygombám van. Nagyon szenvedek tőle. Az anyámra nem számíthatok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hüvelygombám van. Sárga, néhol ösazeálló folyás, az egész külső rész fáj meg viszket, felül hámlik, a hüvely környékén néhol apró pici nyílt seb van és ki van vörösödve. Nagyon félek, ez már lassan 2 hete tart. A menstruációm már egy hónapja késik. Van itthon Canesten klotrimazol, azzal napi kétszer kenem a külső részt, de eddig semmit nem használt. Anyum nem hajlandó elmenni velem nőgyógyászhoz. A gyógyszertárban akart venni hüvelykúpot, de az eladó azt mondta, hogy 18 éven aluli részére nem adhatja ki... Innentől kezdve meg kell várjam amíg eléri a méhem és meghaljak? :) Vagy szenvedjek még 4 éven keresztül? Egyre rosszabbul vagyok és nagyon fáj, nem tudom mi tévő legyek. Ez vagy a rengeteg stressztől alakulhatott ki, vagy az uszodában szedtem össze valamit. Ha mondjuk bemegyek a gyógyszertárba és mondom, mit szeretnék félek, hogy kizavarnak. És nem tudom az én esetemben melyik készítmény lenne a megfelelő... Nagyon félek.2017. júl. 28. 18:31
11/12 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok. És hétfőn így vagy úgy de elmegyek nőgyógyászhoz...
2017. júl. 28. 23:11
12/12 anonim válasza:
Menj el vele rendes nogyogyaszatra . Szolj h akartal menni gyermeknogyogyaszhoz de szabin vannak es adjanak kupot mert komoly bajnak erzed. Segiteni fognak hidd el.
Nalunk ugyeletben 3 gyermeknőgyógyasz is rendel.. lehet h ottis. Erdeklodd meg kik a gyermeknogyogyaszok nekik is neha ugyeletben kell lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!