Nektek hogy jött meg az első menstruációtok?
Azért kérdezem mert nekem elég kínos volt és tudni szeretnem hogy nem én vagyok-e az egyetlen ilyen😂😂
Amúgy nekem úgy jött meg táborban voltam ahol ott volt az a fiú is aki nekem nagyon tetszik. Az egyik nap nem mentünk sehova mer este volt csak program. Én fehér nadrágot vettem fel és épp ahoz a fiúhoz mentem egy kicsit beszelgetni(nagyon jóba vagyunk)és mint kiderült mögöttem jött és ugye szólt. En visszarohantam es átöltö utem és raktam be egy betétet. De a fiú senkinek nem mondta el. Utánna meg a szobatásaimmal(a legjobb barátnőimmel)veszekedtem hogy miért nem szóltak.😂😂Szóval emlekezetes
Nekem is emlékezetes volt, de szerencsére csak én láttam.
Reggel jött meg, arra ébredtem, hogy csúszós a combom. Sajnos a kedvenc hálóingemet ki kellett dobni, mert akkora folt lett, hogy azt nem lehetett már teljesen tisztára kimosni. Először persze frászt kaptam, annak ellenére, hogy tudtam mi az, 12 évesen. Nekem annyi a ciki a sztoriban, hogy ahelyett, hogy a fürdőbe mentem volna betétért, felhívtam anyut úgy véresen és az ijedtségtől meg az örömtől, hogy nagylány lettem, belesírtam a telefonba, hogy megjött, anyu! :D
Telefonálás után persze egy gyors zuhany, betét, fájdalomcsillapító, aztán visszafeküdtem.
L/19
ÚRISTEN, ezt a kérdést abban a percben olvastam, amikor megjött O.o Egyébként ha már itt tartunk, akkor elmondom :
Nagyban olvasom ezt a kérdést, amikor éreztem valami furát lent. Na mondom mi van, hasmenés? Nézem, bazzeg ez piros. Tökre néztem, hogy milyen ironikus, pont most kezdtem el GyK-n mestruációs kérdéseket olvasni 😂 Aztán miután kicsodálkoztam magam, kiakatam, szóltam anyámnak. Aztán valahogy rosszul lettem, sípolt a fülem, foltokat láttam és hányingerem lett. (Valószínűleg tartom hogy a mentruació gondolatától lettem rosszul) Egyébként anyámnak is ma jött meg (mármint nem az első, nyilvánvalóan), úgyhogy most itt vagyunk ketten, úgy fáj a hasam mint még soha és anyám oktat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!