Hate83 kérdése:
Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Sosem jön meg a menzeszem pontosan (mindig késik legalább 1 hetet vagy akár 3at is)Elősször július 9.én volt szexuális élményem és utánna 11.én megjött a menzeszem, azóta nem szexeltünk. 20.án voltam a párommal fürdőbe és kielégítettem a zuhanyban, nem tudom hogy kerülhettek e spermák a hüvelyem közelébe, de nem hiszem. Pár napja székrekedésem és alhasi puffadás és derékfájásaim voltak. Nem hiszem hogy terhes vagyok, de nagyon rettegek tőle. 16 éves vagyok és még nem járok nőgyógyászhoz, bár tudom hogy kéne. Légyszi csak normális válaszokat írjatok.. :-(2017. júl. 26. 17:32
1/7 anonim válasza:
Gondolom, kézzel elégítetted ki, (vagy szájjal), így nem került a hüvelyedbe sperma, tehát nem leszel terhes. De azért nem ártana védekezni, főleg ilyen fiatalon.
2/7 A kérdező kommentje:
Védekeztünk...eszembe sem jutna nem védekezni.. de nem tudom milyen bajom lehet akkor...
2017. júl. 26. 18:00
3/7 anonim válasza:
Nekem kezdődő méhgyulladásnál voltak ilyen problémáim. Maga a szex nem fáj?
Vagy a hormonjaiddal van baj, vagy valamilyen fertőzés/gyulladás áll a háttérben. Vagy ha csak nem rég óta van meg a menstruációd, akkor lehet, hogy nem állt még be rendesen. Régebben rendszeres volt?
Szerintem mindenképp menj el nőgyógyászhoz, van gyermeknőgyógyász is.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát..a menzeszem megvan több mint 3 éve de folyton késik...:/ nem volt olyan hogy rendesen megjöjjön..és szex csak 1szer volt eddig de az eléggé fájt..
2017. júl. 27. 09:50
5/7 anonim válasza:
Mi az h folyton kesik. Mihez kepest. Nem lehetseges higy akkor hosszabbak a ciklusaid?. Amugy meg nogyogyasz. Plane ha mar szexelaz is.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát..volt hogy 3 hónapot késett...volt hogy 2 hetet...nem bir beállni...:( és amint már mondtam 1szer voltam a párommal eddig (elötte senkivel)
2017. júl. 27. 15:41
7/7 anonim válasza:
el kene menned nogyogyaszhoz. Mert a rendszertelen verzes nem egeszseges. Ez lenne a magoldas a bajodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!