Lehet bajom ennyi gyogyszertol egy ido utan?
Menstruacio alatt ( kb egy het +- 1 nap) muszaj megennem egy tonna fajdalom csillapito gyogyszert, mert maskulonben az ido alatt annyira lennek csak kepes, hogy fekudjek az agyba es sirjak a fajdalomtol.
Receptes fajdalomcsillapitokat szedek, regebben Flectort, mostanaban Cataflamot. Altalaban az elso piros betus nap elott egy hettel mar elkezd neha neha gorcsolni a hasam, alatta pedig egyszeruen halal. Ez alatt a ket het alatt elfogy 2 level gyogyszer siman. Az ilyen melegvizespalackos, masszirozos hazipraktikak soha nem hasznaltak nekem, ez nem az a fajta fajdalom , ami ezekmiatt elmulna. Ilyenkor tulelek szoszerint. Elofurdul , hogy neha a bogyok se hatnak, olyankor a legrosszabb. 2x vitt mar be mento, mert 8-9 orakon keresztul uvoltottem a fajdalomtol. Voltam mar nogyogyasznal emiatt, atvizsgalt alaposan, semmi bajom nincs, egyszeruen ezt a lapot kaptam...
Rettentoen felek, hogy kesobb lesz ennek valami kovetkezmenye. Szerintetek? Tapasztalat esetleg valakinek, vagy egyeb tanacs?
Fájdalomcsillapításra pedig keress inkább természetes szereket, teákat, gyógynövényes cuccokat, mert ezek nem járnak kellemetlen mellékhatásokkal és az immunrendszeredet sem bántják. Nekem pl a Flector teljesen tönkretette.
Sokat segít még a testmozgás is, vagy egy kis torna. Tudom, hogy legszivesebben csak feküdnél olyankor egész nap, de menj el biciklizni egyet, nekem az mindig segít.
Fontos az étkezés is, hiába mondják, hogy milyen jó csokit enni olyankor meg stb, jobban jársz ha sok zöldséget és kevesebb szénhidrátot eszel legalább pár nappal előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!