Nektek mennyi idő alatt nőtt meg a melletek?
Figyelt kérdés
Az a bajom hogy nekem 4 hónap alatt nőtt meg. B-s re Előtte szinte lapos voltam de olyan hírtelen megnőtt hogy zavar. :( Nektek is ilyen gyorsan nőtt?? 11/L2017. júl. 23. 12:27
1/10 anonim válasza:
Egyénenként változó...Sajnos ezt el kell fogadnod,hisz mást nem tudsz tenni,esetlég még örülhetsz is xd (:
2/10 anonim válasza:
Igen,nekem is viszonylag gyorsan ennyi idő alatt nőtt meg b kosarasra...
De engem nem zavar.
Téged miért?
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig lapos voltam most meg hírtelen van ott valami.Ez a melltartó dologgal se vok még kibékülve.:/
2017. júl. 23. 12:45
4/10 anonim válasza:
7-8 éves és örülni fogsz neki... Na meg a leendő párod is! :-D
5/10 anonim válasza:
Nekem kb 11 évesen kezdett el nőni, olyan 3-4 év alatt nőtt meg 75A-ra, azóta is ekkora, szóval nem, nem nőtt gyorsan és nem is nőtt túl nagyra, de én szeretem így. Azt elhiszem, hogy 11 évesen ilyen hirtelen furcsa a B-s mell, de pár éven belül már átlagos lesz, meg te is hozzászoksz, szóval csak egy kicsit kell kibírni:) Melltartóból meg ha megfelelőt választasz (jó méret, plusz ennyi idősen szerintem a fém merevítősöket és a push uposokat mellőzd), akkor nem olyan kényelmetlen, engem pl nagyon ritkán zavar, de az is igaz, hogy minél nagyobb a melled, annál rosszabb.
6/10 anonim válasza:
nekem nem nőtt meg.
mindig csak vártam, de már nem érdekel.
túl vagyok terhességen, 1 év szoptatáson, a gyerekem 12 éves.
viszont a lányomnak már hirtelen elkezdett nőni, pár hónap alatt már eléggé látványos.
szerintem ez teljesen egyéni.
37/l
8/10 anonim válasza:
Igen,megfelelő melltartót válassz méretben,fazonban.
A kisebb mellek többszempontból is előnyösek.
9/10 anonim válasza:
nem emlékszem, sose fordítottam nagy figyelmet kislány koromban a melleimre, egyszer csak ott voltak és kész. de elég hirtelen lehettek ott, mert már fiatalka koromban is tejcsárda voltam, pedig nem is vagyok/voltam kövér :/
10/10 Metionin válasza:
Nekem is elég hamar megnőtt, bár én olyan 13 voltam amikor megindultak, egyszer csak ott voltak, én meg ki voltam akadva hogy mi ez itt?! Nagyon nem akartam melleket, szerencsére imáim meghallgattattak és nem is nőtt tovább, ugyanakkora maradt mint 13 éves koromban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!