Nagymellű nők, nektek is összeizzad a melletek között és alatt?
Minden estére ragacsosra izzad a mellem ott ahol összeér a meltartón kivül középpen.Ha meg nincs rajtam akkor a mellem alatt.
mit tegyek?utálom nagyon zavar és büdös nem olyan mint a hónalj izzadság.
Ha tényleg nagy a melled, akkor nincs olyan, hogy nincs rajtad melltartó... :)
Én nap közben ha megizzadok, akkor a mosdóban meg szoktam mosakodni. Ha erre nincs lehetőségem, akkor is van nálam nedves törlőkendő. Próbáld ki!
Hú mekkora melled van?
mert nekem 75E volt eddig most a terheség alatt 80F-t vettem, de most sem ér össze középpen, csak akkor ha olyan melltartót veszek, de én mindig Triumph melltartót veszek, abból is van pár a Ladyform típusból, az a legkényelmesebb, és a blúz nem feszül annyira. Ha jó melltartó még nagy mellnél sem ér a mell alatt, mert tartja a melltartó.
de büsöd soha, még nyáron sem, akár hogy izzadnék sem. nem lehet valami hormon problémád?
Persze! Ugyanez a problémám! Nyáron, ha nagy meleg van, és a melltartóból "kicsúszik" alul egy picit, és összeér a bőröm, folyik a pólóm alatt az izzadtság, és szép csíkokban látszik. Ezért van egy-két bevált márkájú és típusú melltartó, azon kívül semmit nem tudok hordani.
Nyugodj meg, nem vagy egyedül! :)
én csak triumpot hordok és mégis összeér!
utolsónak: ugyan ez van nekem is, hoyg alul kicsuszik egy kicsi és folyik az izzadság.
70/e a méretem amugy
Hát látod, nekünk ez jutott :)
De hányan cserélnének velünk!
nekem "csak" D-sek, de itthon pl nem nagyon hordok melltartót és olyankor alatta izzad, és nagyon nem szeretem :(
hintőpor ideiglenesen jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!