Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagymellű nők, nektek is...

Nagymellű nők, nektek is összeizzad a melletek között és alatt?

Figyelt kérdés

Minden estére ragacsosra izzad a mellem ott ahol összeér a meltartón kivül középpen.Ha meg nincs rajtam akkor a mellem alatt.

mit tegyek?utálom nagyon zavar és büdös nem olyan mint a hónalj izzadság.

2010. márc. 2. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Ha tényleg nagy a melled, akkor nincs olyan, hogy nincs rajtad melltartó... :)

Én nap közben ha megizzadok, akkor a mosdóban meg szoktam mosakodni. Ha erre nincs lehetőségem, akkor is van nálam nedves törlőkendő. Próbáld ki!

2010. márc. 2. 20:03
 2/15 anonim ***** válasza:
40%

Hú mekkora melled van?

mert nekem 75E volt eddig most a terheség alatt 80F-t vettem, de most sem ér össze középpen, csak akkor ha olyan melltartót veszek, de én mindig Triumph melltartót veszek, abból is van pár a Ladyform típusból, az a legkényelmesebb, és a blúz nem feszül annyira. Ha jó melltartó még nagy mellnél sem ér a mell alatt, mert tartja a melltartó.

de büsöd soha, még nyáron sem, akár hogy izzadnék sem. nem lehet valami hormon problémád?

2010. márc. 2. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem izzad sport előtt vagy melegben babapúderrel kenem be!
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
ha büdös, akkor ott valami baktérium tevékenykedik. menj el bőrgyógyászhoz.
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Ugyanez a problémám! Nyáron, ha nagy meleg van, és a melltartóból "kicsúszik" alul egy picit, és összeér a bőröm, folyik a pólóm alatt az izzadtság, és szép csíkokban látszik. Ezért van egy-két bevált márkájú és típusú melltartó, azon kívül semmit nem tudok hordani.

Nyugodj meg, nem vagy egyedül! :)

2010. márc. 2. 20:06
 6/15 A kérdező kommentje:

én csak triumpot hordok és mégis összeér!

utolsónak: ugyan ez van nekem is, hoyg alul kicsuszik egy kicsi és folyik az izzadság.

70/e a méretem amugy

2010. márc. 2. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó vagyok! Nekem sosem lesz büdös, de nyáron mindog megizzadok. És meg ne haragudjatok, Triumph melltartókból is nagyon sok van, ami nem tartja meg... Csak egy-két típus!
2010. márc. 2. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Hát látod, nekünk ez jutott :)

De hányan cserélnének velünk!

2010. márc. 2. 20:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
igaza van a kérdezőnek.A nagy mellűek ha azt mondják hogy nem büdös,nem mondanak igazat.Itt nem kell titkolozni!!!!!
2010. márc. 2. 20:14
 10/15 anonim ***** válasza:

nekem "csak" D-sek, de itthon pl nem nagyon hordok melltartót és olyankor alatta izzad, és nagyon nem szeretem :(

hintőpor ideiglenesen jó megoldás.

2010. márc. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!