Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS-ben szenvedok! A kezeles...

PCOS-ben szenvedok! A kezeles utan/soran javult a szorosodesi problematok?

Figyelt kérdés
Mivel kezeltek? mennyi ido utan es milyen merteku javulast eszleltetek? (pl. koldok korul, stb)
2010. máj. 22. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok. Megkérdezhetem e hogy milyen vizsgálatokkal derítették ki hogy neked PCo van? Szerintem nekem is pco van csak még nem mentem el az orvoshoz, de vizsgák után elmegyek. Nekem az állam pelyhezik. Sajnos nekem állandóan rendszertelenűl jön meg. kérlek mond el
2010. máj. 24. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogyan kezelik? Befektetnek?
2010. máj. 24. 19:17
 3/5 anonim válasza:

Igaz nem a kérdező vagyok de PCOS-om van nekem is.

Irtam egy blogot h hogy is volt ez az egész. Ha van kedved olvasd el.

Sok kitartás kell hozzá és egy jó orvos. Keress fel egy endokrinologust és 1 nőgyógyászt. Mert ez egy komplex betegség az anyagcsere szintjén.

[link]

2010. máj. 24. 22:04
 4/5 anonim válasza:

bocs h előbb nem a kérdésedre válaszoltam!

Igen javult igaz nem nagy mértékben , a bőröm is szebb lett.

Metformin kezelés alatt. Téged is azzal kezelnek ?

2010. máj. 24. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:

na szoval hogyan derult ki?

soha nem volt rendszeres a ciklusom, eleinte akar 4-5 honapra is kimaradt, kesobb ez csokkent, az utobbi evekben kb 50 naposak.

2007ben fel evig szedtem fog.gatlot, azzal persze rendszeres volt de csak rontott a helyzeten a mellekhatasokkal.

azota hormonvizsgalat halommal, magas prolaktin, magas TSH (ez kozvetlenul nem PCOS tunet, de gyakori velejaroja a betegsegnek), alacsony progeszteron.

a nogyogyasz vaginalis ekograffal 6 kis cisztat talalt a petefeszkembe.

az endokrinologus duphastont irt fel fel evre, azzal rendszeres volt a ciklusom. a pajzsmirigy miatt pedig euthyroxot.

en meg nem akarok babat, de szeretnek felkeszulni ra.

a laparoszkopos mutetnek nagy ertelme nincs mivel a cisztak a petefeszekben csak a legjellemzobb tunete a szindromanak, es bar atmenetileg javit a helyzeten, az eredeti problemat nem oldja meg.

2010. máj. 26. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!