Volt már nők, lányok hasonló problémátok? 2 hónap
altt ez a 3. hüvelyi fertőzésem.
Barátnőmnek volt. Ott az volt a gond, hogy felírtak neki kúpot, de tablettát nem. Így helyileg lekezelték, de a vérében benne maradt. Ha nekem ilyen gondom volt, sohasem csak kúpot kaptam, hanem mellé tabit is ( pl. Klion), utána még használtam egy kúpot a hüvelyflóra visszaállítására és nem jött ki újra.
2010. okt. 7. 09:55
Sajnos cukorbeteg vagyok,nálam, ha nagyon magas a vérukrom, akkor a vizeletemmel is nagyon sok cukor távozik, akkor érzem ezt a problémát. Mostanában sok natur joghúrtot, és kefírt fogyasztok, azt vettem észre ez szépen fokozatosan segített.
2010. okt. 7. 09:57
3/14 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm, igen én is mindig csak kúpot kaptam aztán kész, lehet ha használtam volna hüvelyflóra helyreállítót nem jött volna vissza, de annyira hamar visszajött, hogy 1-2 napon belül.
Második válaszoló: sajnos én laktózérzékeny vagyok, nagyon régen nem ettem már joghurtot, és nem is tudom létezik e laktóz mentes. Sajnos nekem az ilyen termékektől erős hasfájásom és erős hasmenésem van.
Első vagyok. Eszembe jutott egy csajszi, akinek ugyanez volt a gondja. Neki ilyen candida-ja volt... Persze attól még neked nem biztos, hogy ez van.
Egyébként ha mindig ugyanahhoz a dokihoz jársz én váltanék, mert azért ez szerintem durva, hogy ennyire nem tudja kikezelni. Legalább 1-2 hétig lennél tünetmentes, akkor azt mondanám, hogy OK, de te ki sem gyógyulsz...
Milyen kúpot használsz?
2010. okt. 7. 10:06
5/14 A kérdező kommentje:
Ahova járok ott 2 doki váltja egymást, mind a kettő látott már és mind a kettő kezelt, és sajnos egyiknek sem sikerült. Alőször kaptam Cns kúpot, majd klion d és most megint cns-t kaptam. A cns-től elmúlt és tényleg éreztem hogy jó, de pár nap és visszajött, a klion d egyáltalán nem használt elhasználása után is folyt és égett.
Lehet laktózmentes joghurot kapni, többfélét is, az hiszem, Olma márkájú. Azt viszont nem tudom, hogy élőflórás-e, mert csak az jó.
Amúgy a párodat is kezelték minden alkalommal? Mert ha nem, tőle kaptad vissza. Ezt sajnos sok doki "elfelejti" megemlíteni.
2010. okt. 7. 10:26
Meg persze nem ártana egy enyésztés, hogy tudják, pontosan mit kell kezelni.
2010. okt. 7. 10:27
A párodat kezelték? Szedsz fogamzásgátlót?
2010. okt. 7. 10:59
9/14 A kérdező kommentje:
Kezelni nem kezelték a páromat, nem is tudom mivel lehetne, egyik dokinak sem jutott eszébe, de tuti nem tőle kapom vissza mert mióta fertőzésem van nem voltunk együtt. Mivel lehet kezelni a partnert? Van férfi változata a kúpoknak? Még ha először tőle is kaptam volna vissza, mert már nem emlékszem akkor mi volt, de a többi kettőnél tuti, hogy nem voltuk együtt azóta. Úgyhogy ez kizárható.
10/14 A kérdező kommentje:
Ja és igen, szedek fogamzásgátlót Linynette 20-at 3 éve.
Kapcsolódó kérdések: