Volt már nők, lányok hasonló problémátok? 2 hónap altt ez a 3. hüvelyi fertőzésem.
Valószínűleg az orvosod nem vizsgált meg minden lehetséges fertőzésre, nem küldte be külön mindenre a laborba. Ha sztk-ba jársz, akkor azért, mert az államnak ez sokba kerül, ha magánhoz, akkor lehet hozzá nem értő doki sajnos. Azért nem múlt el a fertőzésed, mert nem megfelelő gyógyszert írt föl az orvos és a fertőzés a nem megfelelő kezelés hatására még agreszívabbakká váltak.
Nekem az a tanácsom, hogy keress egy másik orvost, kérd meg, hogy vizsgáljon ki minden fertőzésre, nem lesz olcsó, de ha kiderül, mi a probléma, kapsz ellene megfelelő kezelést és el fog múlni minden panaszod.
Szia!
Én egy teljesen új válaszoló vagyok. 7 évig kínlódtam, majdnem ráment a házasságom. Mára 99%-os gyógyultnak tekintem magam. Az én meglátásom a következő:
A gyógyszerek amit a doktor felírt jók.
Alap dolog, hogy ne egyél cukrosat, E betűs műkajákat és erjesztett dolgokat, penészes sajtot. Viszont egyél sok gyümölcsöt. De azért ne éhezz!
Ne szedj antibiotikumot, csak ha minden kötél szakad, de akkor szedj mellé Laktívot és még az antibiotikum szedésének befejeztével szedj el még egy dobozzal én a kapszulát javaslom..
Nagyon sokat igyál.
Tudom, hogy allergiás vagy a tejcukorra, de én ahogy a hüvelykúpos kezelés befejeződött egy hétig minden este kb 1 kiskanálnyi natúr joghurtot jutattam a hüvelyembe. Visszaállítja a normál hüvelyflórát. (gynoflor és társai semmit nem értek nekem) Javaslom, hogy bármikor amikor megérzed egy picit is, hogy baj van azonnal joghurtozz és kívülről is kend be mindig a nemi szervedet.
Szex közben használjatok síkosítót, ne sérüljön egy picit se semmi. És nekem személyesen még a gumi elhagyása és a fogamzásgátló elhagyása is megtörtént. (Nyugi csak 1 gyerekem van és megszakításos módszerrel védekezünk.)
Pamut alsónemű, nem tanga. Nem szép de ilyen esetben már ez is mindegy csak szabaduljon meg az ember a problémájától.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha valami kérdésed van írj nyugodtan, akár priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!