Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, folyik a...

Mit csináljak, folyik a tejem? 15L

Figyelt kérdés
Napok óta valami szivárog,ma megnéztem,és tejem van.Utánaolvastam neten,azt írták,hogy lehet daganatos betegség,illetve hormonális probléma.A hormon probléma kizárt,mert nemrég voltam vizsgálaton,más dolog miatt.Még nyugtatókat írtak,és szedek Risperdalt és Rivotrilt.Remélem az okozhatja,nyugtassatok meg...A normális válaszokat köszönöm,ja és a terhesség kizárt,nem élek nemi életet.
2017. júl. 22. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9 szinte minden tinilány retteg tőle
2017. júl. 23. 09:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Hypophysis adenoma (is) lehet. Ez egy jóindulatú daganat. Mielőbb el kell menni orvoshoz, és kideriteni az okát. Ha esetleg az adenoma miatt van, azt követni kell, nem szabad struccpolitikát folytatni.

Sajnos van olyan ismerősöm akit 13 évesen megműtöttek , de azóta jól van. Nekem is ilyen daganatom van, évente kontrollra járok, még megúsztam a műtétet ( 20 éve van hypophysis microadenomám).

2017. aug. 22. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!