Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a jobb petefészkem...

Miért fáj a jobb petefészkem körül?

Figyelt kérdés

Régebben is fájdogált,aztán abbamaradt 2 hónapig,és most megint elkezdett fájni.Néha,amikor tüsszentek,vagy nyújtózkodok,úgy besajog,hogy másodpercekig meg sem merek mozdulni.Úgye nincs valami komoly bajom? Mit csináljak vele?

16/L

2017. júl. 21. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet.

Biztosat orvos tud mondani. Nem ártana ellátogatni hozzá.

Itt senki nem orvos, de ha még lenne is, ő sem tudná ez alapján megmondani.

Lehet, hogy van egy gyulladásod, lehet, hogy pont peteérésed van és azt érzed, lehet, hogy meg fog jönni a havid, meg még ezer másik oka lehet. Ki kell vizsgálni, az orvos is úgy tudja csak megmondani, hogy mitől van.

2017. júl. 21. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak ijesztgetni, de nekem is így kezdődtek a tünetek. Aztán sajnos egyre súlyosbodtak, végül petefészek cisztával műtöttek.

Szóval mindenképp menj el nőgyógyászhoz, ha még tart a fájdalom.

L/19

2017. júl. 21. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem is merek orvoshoz menni,az utóbbi hónapokban rengeteg időt töltöttem orvosnál,kimaradtam sokat a suliból,de nem ezt a tünetem kezelték,más bajom volt,és annak következtében azután is megbetegedtem.. és anyukám is kiakad,ha orvoshoz kell vinni engem.. :(

Hogy érted,hogy súlyosbodtak a tünetek? Mennyi idő után lett rosszabb?

2017. júl. 22. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Tavaly ősszel kezdődött az erősebb fájdalom. Anyu vitt be a szobába, mert félig elájultam a fájdalomtól. A második ilyen alkalom után mentem dokihoz.

Sajnos fél évvel később, vagyis most kiderült, hogy újra cisztáim vannak, ezért fogamzásgátlót kell szednem, mert a hormonprobléma miatt nehezebb lesz teherbe esni. Minden vágyam majd egy baba...

utolsó voltam

2017. júl. 22. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy hormonzavaros időszakom, ami hasonlóan kezdődött. Menstruációd rendszeres? Nem vagy nagyon kipattogva? Gyors hízás/fogyás?

A másik amire gondolni tudok az a ciszta, ha szerencséd van következő menstruációkor felszívódik vagy kidurran, ha nem akkor akár műtét is lehet belőle, ahogy előttem is írták. Bár ha ennyire fáj, akkor már lehet elég nagy méretű is. Mindenképp orvos!

2017. júl. 22. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nyári szünet van, vagyis nem fogsz kimaradni az iskolából. Kérsz időpontot a nőgyógyászatra, csinálnak vérvételt, ultrahangot, majd pedig kiderül, hogy mi bajod van. Ezt akárhogy is nézem, 2 nap alatt el lehet intézni. Első nap az orvos megvizsgál, megcsinálja az ultrahangot, aznap vérvételre is lehet menni, az eredménnyel pedig majd vissza.

2017. júl. 22. 15:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Menstruációm rendes,nem késik, néha van,hogy épp menszi alatt fáj egy picit.Egyébként nem úgy kell elképzelni,hogy egész nap fáj,hanem úgy 1 nap kb. 10 percig érzem,aztán semmi..
2017. júl. 22. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!