A jobb oldali petefészkem kitapinthato es nagyobb, mint a másik, mit jelenthet ez?
23 eves lány vagyok, pár napja vettem eszre, hogy az alhasam a petefeszkemnel kidudorodik. Par honapja volt éles hasfajasom, es neha székrekedés is előfordul... Az interneten rakerestem, tobb helyen olvastam ilyen tüneteket a petefészekrakrol... Kezdjek megijedni??
Bar igazából már így is eléggé ijedt vagyok:(
Csodálkoznék ha ki tudnád tapintani a petefészked. Szerintem inkább a beleidben levő székletrögöket sikerült megtalálnod.
Egyébként meg menj orvoshoz ha aggódsz.
Mindkét oldalon?
(mert ugye két petefészek van)
Nekem zi! Megyek is majd mindenkepp, de az meg sajnos eleg messze van... Csk kedden kerulok be, ha bekerulok egyáltalán :(
Magyar eü:(
Nekem nem mozog semmi, a medencecsontom felso reszenel a hasamban erzek egy megnövekedett valamit... A másik oldalon is van, de ott kisebb sokkal... Úgyhogy nem tudom, tenyleg kezdek megijedni már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!