Miért nem nőnek a melleim? 18/L
Mi baja... Istenem!
Elromlot, vidd el szerelőhöz!!!
ilyen a genetikád
barátnőmnek is ilyen, de neki azóta D-s lett
kapott 2x335cm³-t :D
007b .com
Szóköz nélkül. "Body image" - "being flat-chested" fül alatt találod a te eseted, ha valóban úgy van, ahogy leírtad. Olvasgasd, nézegess képeket az oldalon.
És igen, léteznek ilyen nők. Ahány nő, annyi féle mell. A te dolgod csak az hogy elfogadd a saját formáid. Nekem sokat segített a fent említett oldal. Nekem is pici cickóim vannak, s időbe telt, míg megbarátkoztam velük. De már szeretem őket :)
19/l
Nekem 17 éves koromig alig volt. Utána kezdett el kicsit gömbölyödni, teltebb lenni. Szerencsére páromnak úgy tetszik, ahogy van, bár gondolom, örülne, ha még teltebb lenne.
Nemrég kezdtem el fogamzásgátlót szedni (persze nem ebből a célból), reménykedem, hátha változik majd valami hónapok múlva. De ha nem, akkor sem esem kétségbe.
Emiatt ne aggódj, fogadd el magad, a kisebb mellekkel amúgy is könnyebb létezni. :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!