A nőgyógyászok mért ellenzik az intim mosakodók használatát?
Az egyikőjük cinikusan megjegyezte, hogy régen sem voltak ilyen szerek, egy másik női nőgyógyász meg ajánlott vmi 10000+ ft összegű intimgélt, mert szerinte csak az a jó..
Nők, ti erről mit gondoltok?
Egyes intim mosók könnyedén kinyírják azokat a baktériumokat is, amelyek szükségesek a normális hülyeflóra fenntartásához.
Én abszolút igazat adok annak a dokinak, aki azt mondja, hogy régen sem voltak ilyen kencék. Sok esetben túlzásba viszik a dolgokat a higiénia jegyében, a nagyobb profit érdekében.
Vannak esetek, mikor hasznosak. Intim törlők utazás során. Strand/fürdő után is hasznosak lehetnek ezek a mosakodók, de napi szinten szerintem túlzás.
*hüvelyflóra
:D belejavított a telefon :D
Nem feltetlen csak a 10+ jo de erdemes megnezni az olcso vackok hipermarketrkben kaphato intimmosakodok osszetevoit. Csomo allergen anyag van benne.
Okosan kell vasarolni ami mosakodoszereknel kulonosen igaz.
Én sem tartom jó ötletnek ilyeneket használni. Mindig vízzel mosom meg az intim területet, és nem vagyok büdös, nincs lerakódás, stb.
20N
Minek, ha fél perc mulva úgyis kiöblited?
Mellesleg a hüvely ÖNTISZTULÓ szerv, nem kell bele semmi ipari fhos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!