Miért csinálják ezt a nőgyógyászok?
Figyelt kérdés
Számos helyről hallottam már, hogy az orvosuk kijelentette, hogy nem eshet teherbe, vagy kevesebb mint 1% esely van rá, viszont utána viszonylag hamar teherbe estek.
Miért mondják ezt, miért keserítik el a nőket, amikor sok esetben nincs igazuk, hogy tudják kijelenteni, hogy soha nem lehetsz terhes?
Engem ez kiakaszt.
2017. jún. 18. 13:32
1/5 anonim válasza:
nem tudom, de ezt én enyhe szadizmusnak gondolom... hisz ha nem 100% , igen minek mondják... max felvethetnék , hogy kicsi az esély,de lehetséges.... kiborít...
2/5 anonim válasza:
Nem hülyeség, onnantól nem görcsölnek rá, ha lesz gyerek, akkor lesz, ha nem, az orvos megmondta.
Most az miért jobb, ha azt mondja, van rá kb. 1% esély és hitegeti a pácienst, aki meg aztán háborog, hogy de az mondta van esély, közben a gyerek meg nem jön össze?
3/5 anonim válasza:
pàr nő teljesen kiborul és összeomlik, ha ayt mondjàk nekik hogy nem lehet gyereke... jobb rgy idegronccsal, depressziósan élni mint egy hónapban pàr napig lelket önteni bele!?
4/5 A kérdező kommentje:
de ha nem 100%-ig b biztosak benne, akkor mi jogon mondják ezt a páciensnek?
2017. jún. 18. 20:33
5/5 anonim válasza:
Így a 2 modnatból miért csak az elsőt sikerül elolvasni és értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!