Ha nőgyógyászhoz szeretnék menni, és jó lenne maximum pár napon belül (lentebb az oka), akkor tudnak hamarabb is időpontot adni? Nem magándokihoz mennék.
Egy sima nőgyógyászati vizsgálatra a kórházban hetekkel előtte be kell jelentkezni, mert csak olyan későn tudnak időpontot adni.
Olyan problémám lenne, hogy 72 órás tablettát vettem be és már 2 hete nem akar elállni a vérzésem. (3 hete vettem be). Nemhogy gyengülne, de egyre erősebb és sűrűbb. Azt olvastam, ez nem normális még ekkora adag hormon után sem. A menstruációmnak csak hétvégén kellett volna megjönnie. Ilyen panasszal szerintetek tudnak fogadni akár a héten is?
Akár azonnal is. Hívd fel az orvost. Nálunk a rendelőintézetben, ha a recepción nem tudnak adni időpontot, csak sokára, akkor fel szokták ajánlani, hogy kapcsolják az orvost és vele meg lehet beszélni.
A klinikán pedig van ambuláns rendelés minden nap, ahova bárki mehet időpont nélkül, pont az ilyen sürgős esetekre van.
megoldódott?
a nőgyógyászati szakrendelések bárki számára elérhetőek. és vannak akut problémák amikkel nem lehet várni (gondolom a 72órás gyógyszer felírására sem hetekkel előtte jelentkeztél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!