Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha elmegyek nőgyógyászhoz...

Ha elmegyek nőgyógyászhoz rutinvizsgálatra, akkor Ő mindent lát?

Figyelt kérdés
Ha semmi panaszom nincs, de mégis lenne valami bajom, egy rutinvizsgálaton észee venné a betegségeket? Gondolok például a méhszájsebre, fertőzésekre, bacikra.

2017. júl. 10. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Orvosa válogatja.
2017. júl. 10. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Természetesen, látja ha pirosabb és gyulladtabb a hüvelyed. Bár én egyszer elmentem, sejtettem, hogy valami probléma van a háttérben, mert csipett pisiléskor, de nem szolt semmit. Pont kenetet vett az éves szürésre, és onnan jött az eredmény, hogy nagyon sok bacit találtak, ugyhogy visszahivott, és felirt kupot.
2017. júl. 10. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van okod mondjuk fertőzésre gondolni, akkor szólj! A néma kórokozó, a klamídia, például nem ad tünetet egy átlagos esetben,(a doki se fog látni semmi gyanúsát) de ha szólsz akkor letesztelheti.
2017. júl. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!