Hogyan kell nőgyógyászhoz menni?
Figyelt kérdés
Ez nagyon nagyon kínos, kérlek mellőzzük a beszólásokat. :( A szőrösödésre gondolok. Ha "nagy" odalent az baj?2017. jún. 25. 18:56
2/13 anonim válasza:
Nem baj. Úgy mész ahogy jól érzed magad.
3/13 anonim válasza:
Hidd el nem te leszel az első akiét látta már. Menj idősebbhez, ha cikinek tartod a szőrt, de egyébként nem azt fogja nézni,hanem belülről és rengeteg dolgot meglehet így állapítani például milyen irányba nő stb.. sőt véd a fertőzésektől is. Nyilván ne menj oda fonható nagyságuval, de egy egészséges hossz kell is, hogy legyen. Széoen fürödj le legalább 1-2 órával előtte, ne pont előtte, mert ha van bármi fertőzésed ideiglenesen kitudod mosni és nem mutatja ki a teszt amire veszi a kenetet. Nekem ezt mondta mindig az orvosom
4/13 anonim válasza:
Nekünk előszőr be kell jelentkezni, és adnak időpontot, de máshol szimplán elmész. Ennyi. Aztán valahol meg kell beutaló. A lakóhelyedhez közeli szakrendelésre mész ahol írják hogy mit kell hogy kell.
5/13 piriiiii válasza:
Én két lábon szoktam.
(bocsánat, hülye kérdésre hülye válasz, nem érdekel, hogy mellőzzük a beszólást)
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2017. jún. 26. 06:52
7/13 anonim válasza:
egyáltalán nem fogja az orvost érdekelni, hogy kopasz, vagy szőrös, van-e fazon stb.
egyszer nagyon csúnya gyulladásom volt, és hámlott az egész szeméremdombom. ekkor lenyírtam nagyon rövidre (borotválni nem tudtam, mert fájt), a doki meg lebacott, hogy látom, látom, pont ezért van minden baj, mert nem hagyom hogy békében nőjjön.
(aztán végül egy kis gombaellenes cucc kidolgozta belőlem az előző 5 hétben folyamatosan szedett antibiotikum hatását)
8/13 anonim válasza:
Általában nem szeretik a csupaszra borotváltat, mert egészségtelen!
9/13 anonim válasza:
Ez egy hülyeség, hogy egészségtelen. A szőrben rengeteg kórokozó tud megbújni. A szőrtelenítés módja az, ami fertőzést okozhat.
10/13 anonim válasza:
Akkor nem értenek hozzá a nőgyógyászok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!