Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi 'betegség'. Nagyon fáj,...

Nemi 'betegség'. Nagyon fáj, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Harmadik napja. Van egy púp a p*ncimon. Kívűl. Nem nagy de nem is olyan kicsi. És nagyon fáj. Ha nem mozgok akkor is fáj. Az elmult 2 napban kentem gomba elleni krémmel. Olyan mint a canesten. (Igy hirtelen nem tudom a nevét.)

Mitől lehet az? És hogyan tüntethetem el?

17 éves vagyok. Még sosem feküdtem le senkivel.

És erről még anyámnak sem beszéltem nem is igrn szeretnék.

Nőgyógyászhoz meg végképp nem akarok menni. Mert az olyan undoritó h egy másik nő vagy férfi vizsgálja a nemi szervemet.

Mit tehetek ez ellen?

Volt már hasonló ezelott egy két évvel. Használtam is canestent s pár nap után elmúlt. De akkor nem fájt ennyire.

Lehet ez a melegtől is hogy izzadok?

Tudja valaki hogy mitől van ez, és hogy hogyan tunhetne el ez a púp?

2017. júl. 13. 00:58
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Érintkeztél nemileg bárkivel attól, hogy nem feküdtél le senkivel?

Egyébként mutasd meg orvosnak! Nem nőként vagy férfiként fogja megnézni, hanem orvosként, mint egy vizsgálati tárgyat. Közömbösen, kb mintha egy követ vagy egy fát nézne.

2017. júl. 13. 01:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Senkivel sem érintkeztem nemileg.
2017. júl. 13. 01:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Borotválkozol?

Talán begyulladt szőrtüsző. De lehet szimplán egy pattanás is. Mondjuk az ennyire nem biztos, hogy fájna

2017. júl. 13. 01:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak, akkor szokd meg a nőgyógyász gondolatát. Nem élhetsz le úgy egy életet, hogy nem lát téged nőgyógyász. Ha később esetleg gyereket akarsz, akkor hol akarsz majd szülni, a retyóban? Teee. Lehet, hogy egyáltalán nem jó a gomba elleni krém.
2017. júl. 13. 01:54
 5/7 anonim ***** válasza:
amúgy ezzel nem is nőgyógyászhoz kell menni valszeg, hanem a bőr- és nemibeteggondozóba
2017. júl. 13. 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van néha ilyen , pattanás v szortuszo gyulladás, ahogy előttem is irtak. Nem olyan veszes az, ki lehet bírni - egy szüléshez képest plane. :D
2017. júl. 13. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet begyulladt szőrtüsző, de akár bartholin mirigy gyulladás is. a fájdalom erre utalhat. mindenképpen lásson orvos, ne várd meg, hogy esetleg tályog legyen belőle.
2017. júl. 13. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!