Mi lehet a bajom?
2016 második félévében jobb oldalon talált egy cisztát a nőgyógyászom, de végül úgy alakult, hogy nem komoly és nem kell vele foglalkoznom. Igazából semmi gondom nem is volt.. Aztán februárban volt egy missed abom, utána pedig spirált tetettem fel, ami már négy hónapja van meg. A probléma az, hogy a vérzésem eddig 4-5 napos volt, első nap volt erősebb, de aztán gyengébb, szóval kibírható volt. A spirál mellett meghosszabodott a menstruáció ideje, de nem volt túl sok vér, mint ahogy ígérték, a fájdalom viszont sokkal rősebb volt, mint anno, spirál nélkül.
Most van a negyedik vérzésem, és már 8 napja tart, első nap nem volt vészes, de min 4 napig erős volt, és most is van, nem nagyon, de azért látványosan van még. Betét kell hozzá...
A lényeg, hogy a görcsöltem, nagyon fájdalmasan, de megszoktam h az első pár nap ilyen... De most más minden. A jobb oldalon a derekam borzalmasan fáj, a vérzés első napja óta. Néha enyhébb, de igazából folyamatosan fáj, és mikor nagyon fáj, akkor tényleg, sírok mint egy óvodás. Ráadásul nem elég az alhasi görcs, a derékfájdalom... Ehhez még az is társul, hogy a jobb oldalon a combon teteje is fáj.
Tényleg nagyon erős fájdalomról van szó, amit a jobboldalon érzek nagyon.
Anno a cisztát is ezen az oldalon találták, lehet ehhez köze?
Hétfőre kaptam időpontot a nőgyógyászomtól, tudom, hogy nem vagytok orvosok... De félek, hogy valami komolyabb lehet, hiszen nem vagyok nyafogós fajta, meg semmi, de mehijeszt ez a fájdalom, és ezek a tünetek, mert nem tapasztaltam még ilyet, és nem normális, hogy 20 évesen így szenvedek.
Bocsánat a kisregényért, remélem, valaki tud valami okosat mondani.
Köszönöm a válaszokat! :) Én is gondoltam a spirálra is, és kértem is időpontot. Remélem, semmi komoly, hanem "csak" a spirál.
Jaydess spirálom van, és az hormonos, ha minden igaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!