Ha Bevettem tegnap előtt 1 hashajtót, meg tegnap is meg ma is, beveszek attól lehet bajom? 15L
Nincs székletem és már nagyon szhar a hasam.. és úgy érzem mintha valami súlyt vinnék magamban thdom ez undorítóan hangzik de igaz
Hogy ha most beveszek megint durcolax-ot akkor az baj? Meg attol lesz majd szekletem?
Köszi elölre is:)
Bevehetsz, de semmit nem fg használni, az alul lévő kemény székletet nem hozza ki.
Kúpot dugj fel, az segít, vagy gumikesztyűben nyúlj fel és kapard ki a besült cuccost.
Ha elolvastad, akkor nem túl figyelmesen. :-)
Maximum 2 tabletta/nap 5 napig. Utána orvos.
"10 évnél idősebb gyermekek: naponta 1-2 bevont tabletta (5-10 mg)."
"Öt napnál tovább tartó panaszok esetén orvoshoz kell fordulni, és a székrekedés okát ki kell vizsgálni."
Igyál sok vizet. A hashajtó, ha hat is a szervezetből von el vizet a belekhez. Igyál kamillateát (ne ízesítsd). Egyél őszibarackot. Ezek mind segítenek a széklet lazításában. Mozogj, sétálj minimum fél órát naponta (pl. esténként lefekvés előtt). Esetleg szilvalekvár.
Ha az 5 napot meghaladta, hogy már nincs székleted, akkor orvos (ő tud még orvosi bélmosó port is adni, amit a műtétek előtt szoktak).
Glicerines kúpot próbáld meg.
10 db 1000Ft.
Köszönöm:)
Mondtam anyának hogy orvos stb de elfoglalt meg minden meg elkezdi hogy ez semmi ja és anya egészségügyben dolgozik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!