Ha szorulásom van akkor az segít? Ha reggelire megittam egy kávét, sok vízet iszok, savanyú káposztát ettem, majd délután szőlőt eszek. Illetve paradicsom, paprikát és uborkát eszek majd hússal és kenyérrel. +bevettem egy hashajtót.
Tolj be két egy natúr joghurtot, az pár óra alatt rendbe teszi a bélműködést!
Ha többször előfordult már ez a problémád, akkor jobban oda kell figyelned az étkezésedre, kevesebb csoki, kakaó, műzli, stb. és több folyadékot, rostot kell fogyasztanod.
A hashajtók általában nem a székletet lazítják /pl. guttalax/ hanem a vastagbélben felszívódva ingerlik azt és ennek hatására indul meg a székletürítés. Tehát attól még nehezebb lesz.. A betegtájékoztatóban benne van, hogy ez milyen hashajtó, ingerlő hatású, vagy székletlazító, erre azért nem árt figyelni. Meg a hashajtóknak is kell kb. 5 óra, mire kifejti hatását, általában este lefekvés előtt kell bevenni, így reggel máris lehet menni tőle... Ha most vetted be, 5-6 óra körül számíts bármire is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!