Szabad délután 5 órakor ilyen melegbe locsolni a kiskertet? Paprika, paradicsom, uborka.
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 12:20
3/8 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged csak a földjüket locsold, hogy vizet kapjanak, de ne úgy, hogy a leveleik is vizesek legyenek, mert akkor megégnek.
4/8 anonim válasza:
Nem szabad ! Mivel ki égnének . Ilyen időben ( melegben ) csak 7 előtt vagy este 8 után szabad csak locsolni mikor már lehűlt valamennyire.
5/8 anonim válasza:
De az a legjobb, ha reggel locsolsz, amikor még hűvös van, és nem melegedett át a föld.
6/8 anonim válasza:
Vagy a sorok között csinálj kis vájatokat = utat a víznek, este odateszed a slagot, megnyitod, és majd megtelik vízzel. Mire vége az esti filmnek, akkor kész az árasztás.
Éjszaka a víz alaposan átjárja a földet, a gyökerek megszívják magukat, és másnap már tökéletesen bírják a meleget.
7/8 anonim válasza:
Felejtsd el csak megégeted a növényeket. Szerintem este olyan 7-8 óra fele kezdd el locsolni. Vagy reggel olyan 6-7 óra körül. Én mindig este locsolok meg néha reggel ha korábban kelek fel magamtól.
8/8 anonim válasza:
6-os vagyok.
Ezt az árasztásos módszert apósom csinálta a paprika-paradicsom és a szőlő esetében. Amikor készen volt az árok-rendszer, este 7-8 óra körül beindította a locsolót, a slagot odarakta, és mielőtt lefeküdtek volna, kiment és elzárta a vizet. Akkorra készen volt az árasztás. Max. közben 1x kiment megnézni, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!