Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S! Hogyan mulaszthatnám el?

S. O. S! Hogyan mulaszthatnám el?

Figyelt kérdés

Szinte folyamatosan pisilnem kell, és már nagyon elegem van.

Voltam vérvételen, vizeletmintát is adtam, de nem volt semmi felfázás mwg ilyesmi. Az orvos erősködött hogy pszihés. De nem lehet az, eddig teljesen normális életet éltem

De kezdem azt érezni hogy ez megkeseríti a napjaimat.Már lassan egy negyed órát sem tudok eltölteni anélkül, hogy ne kelljen wc-re mennem. Lassan már otthonról sem akarok elmenni emiatt. Kb. egy fél éve tart, de egyre rosszabbodik. Mitől lehet? Mit tudnék tenni?

Minden segítséget köszönök.

14/L

2017. júl. 11. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Másik orvos, hátha mégis szervi. Ha ő se talál, akkor pszichológus, hátha ki tud valamit hozni belőled, amit te se tudsz.
2017. júl. 11. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:

A barátnőm is hasonló cipőben jár mindenhol ugyanezt mondtak el neki amit neked.

Ő most gyógyteákat iszik meglehet próbálni neki segít amíg issza őket de mihelyst abbahagyja ugyanúgy szenved.

2017. júl. 12. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Urológiára, vagy nőgyógyászhoz menj. Nem kell beutaló.

Jobbulást neked!

2017. júl. 12. 00:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kamillás fürdőket már próbáltam, nem hatott. A teát még nem próbáltam.
2017. júl. 12. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémával küzdöttem, a kevés folyadék ellenére is rengeteget jártam pisilni, aztán kiderült, hogy a vesém nem működik megfelelően, emiatt nem tudja kiválasztani a savakat a szervezetemből, és a szervezetem így kompenzál, hogy minél többet járok pisilni. Anno engem is mindenki lerázott, hogy pszichés, hát sajnos nem, szóval ne hagyd magad! Csak akkor szabad kimondani, hogy pszichés eredetű valamilyen tünet, ha már minden lehetséges okot kizártak!
2017. júl. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!