Az orvos azt mondta laza az állkapcsom, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Már régebb óta érzem hogy fáj az állkapcsom amikor eszek, vagy nehezen ment csukom be a szám. Szokott kattogni is és az nagyon kellemetlen. A múlt héten a háziorvosomnál jártam aki azt mondta hogy nagyon laza az állkapcsom (megtapogatta). Igaz hogy néha rengeteget rágózok. Valakinek hasonló tapasztalata? Nem tudom mit tegyek és egyáltalán nem szeretnék műtéten átesni előre is köszi a válaszokat.2017. júl. 11. 16:51
1/2 anonim válasza:
Én még orvosnál nem voltam, de ugyanezek a tüneteim vannak. Én nem is nagyon tudom kinyitni a számat teljesen.
Bölcsességfogam nekem nem nő, tehát nem nagyon lehet tudni hogy mitől lehet ez.
2/2 A kérdező kommentje:
Oh :( annyira zavar..
2017. júl. 12. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!