Hüvelygombára hat az ha csak egy db betadin kúpot használok vagy semmi értelme?
Semmi értelme... biztos vagyok benne, mert ezen a területen sajnos nagyon tapasztalt vagyok. Menj el nőgyógyászhoz. Kapsz kúpot és gyógyszert. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor a Canesten Combit javasolnám, de nem biztos a siker, ha már nem éppen kezdődő stádiumban van a fertőzés.
Menj el az orvoshoz minél előbb, hogy kevesebbet kínlódj vele..tudom milyen! Jobbulást!
Gombánál még véletlenül se próbáld magad otthon kezelni. Nekem is van tapasztalatom e téren. Sokfajta gomba van és sajnos nem mindegy mire mit használsz. Ezt pedig csak orvos tudja meghatározni tenyésztéssel. A Betadine kúptól az én nőgyógyászom óva intett, mert ahogy már előttem is leírták nemcsak a rossz bacikat hanem a jókat is elpusztítja. Így a hüvelyed bár megszabadul(hat) a gombától, de kiöl minden olyan bacit(tejsav baktériumok) is ,ami azért felelős, hogy a a kórokozókat távol tartsa. És ha azok nincsenek a helyükön, nincs az a fertőzés, amit ne kapnál el. Szóval menj orvoshoz.
jobbulást
nincsértelme. ha betadine kell akkor utána használj tejsavas kúpot a flóra visszaállításához
vagy vegyél canesten kúpot a gyógyszertárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!