Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombára hat az ha csak...

Hüvelygombára hat az ha csak egy db betadin kúpot használok vagy semmi értelme?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább menj orvoshoz. -.-"
2010. máj. 20. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
min 3 db kell még elmúlik
2010. máj. 20. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi értelme... biztos vagyok benne, mert ezen a területen sajnos nagyon tapasztalt vagyok. Menj el nőgyógyászhoz. Kapsz kúpot és gyógyszert. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor a Canesten Combit javasolnám, de nem biztos a siker, ha már nem éppen kezdődő stádiumban van a fertőzés.

Menj el az orvoshoz minél előbb, hogy kevesebbet kínlódj vele..tudom milyen! Jobbulást!

2010. máj. 20. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
A betadine minden mikroorganizmust öl nem gombákra hat csak.Kiirtja a hasznos baktériumokat is.
2010. máj. 20. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Gombánál még véletlenül se próbáld magad otthon kezelni. Nekem is van tapasztalatom e téren. Sokfajta gomba van és sajnos nem mindegy mire mit használsz. Ezt pedig csak orvos tudja meghatározni tenyésztéssel. A Betadine kúptól az én nőgyógyászom óva intett, mert ahogy már előttem is leírták nemcsak a rossz bacikat hanem a jókat is elpusztítja. Így a hüvelyed bár megszabadul(hat) a gombától, de kiöl minden olyan bacit(tejsav baktériumok) is ,ami azért felelős, hogy a a kórokozókat távol tartsa. És ha azok nincsenek a helyükön, nincs az a fertőzés, amit ne kapnál el. Szóval menj orvoshoz.

jobbulást

2010. máj. 20. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:

nincsértelme. ha betadine kell akkor utána használj tejsavas kúpot a flóra visszaállításához

vagy vegyél canesten kúpot a gyógyszertárban.

2010. máj. 21. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!