Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, tényleg annyira rossz...

Lányok, tényleg annyira rossz a menstruáció?

Figyelt kérdés

Egy lány ismerősömnél került szóba valahogy, és én azt hittem hogy hülyéskedik.

Mármint, az egyértelmű hogy rossz (5/24 folyik a vér, nem tudom hogy hogy bírjátok) de tényleg annyira fájdalmas hogy valaki elájul?

2017. júl. 6. 19:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jesszus Maris, hogy ez tényleg ennyire rossz O.o

Minden részvétem és tiszteletem, hogy ezzel együtt tudtok élni!

Komolyan gondolkozom rajta, hogy viszek magammal a suliba egy csomag betétet/tampont, elég gyakori óra közben a "psssszt, XY, van betéteeeed?" csak nem tudom hogy mit szólnának hozzá (a lányok, a fiúk véleménye nem érdekel) ha ilyeneket hordanék magammal xDD

A csoki segít ilyenkor?

2017. júl. 7. 08:59
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Én szerencsés vagyok, nekem soha nem fájt, kivéve az első kettő, az egy kicsit megviselt. L/24
2017. júl. 7. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

A legrosszabb, amit csak el tudsz képzelni. Én már fél éve szenvedek igazán vele. Cisztával műtöttek, annyira fájt előtte, hogy anyu vitt be az ágyra, mert elájultam. Egy hete kiderült, hogy enyhe meddőség... fogamzásgátlót kell szednem, a kedvem, hangulatom szörnyű, néha még a szex is.

Nem panaszkodunk, mert ez a sorsunk, csak lehetne kicsit több örömünk is az életben.

2017. júl. 7. 11:17
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

Ennyi hisztis tyúkot!

A menstruáció egy semmiség.

Sem én, sem a családomban lévő többi nő, sem a barátnőim meg sem érzik.

Ekkora felhajtást a semmiért...

Szánalmasak vagytok. ;)

2020. dec. 30. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Olyan igazságtalan, hogy az ilyen utolsó hozzászóló féle bunkóknak meg sem kottyan a menstruáció, míg nekem pl szenvedés minden hónapban. Nem mutatom kifelé, nem hisztizek, de minden hónapban próbára tesz minden téren és olyan dolgokon megyek keresztül, amit sok ilyen nem empatikus ember el sem tudnak képzelni. Ha igazságos lenne, akkor ők szenvednének. Én mindig átérzem más fájdalmát.
2022. jan. 29. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
8as vagyok. Azóta kiderült, hogy endometriózisom van. Lányok, ha ennyire fáj az nem normalis.
2023. okt. 28. 19:18
 17/17 A kérdező kommentje:

#16 (és 8)

Ó jaj :( Sajnálom, és (amennyiben gyógyítható) jobbulást!

2023. okt. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!