Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jangee fogamzásgátlóról rossz...

Jangee fogamzásgátlóról rossz vélemény?

Figyelt kérdés
Az utóbbi több mint fél évben, egyre jobban elkezdett görcsölni a hasam a menstruálás alatt. Már iskolába se tudok menni ezeken a napokon. Voltam nőgyógyásznál, ő írt fel mindenféle fájdalomcsillapítót, de egyik sem hatott. Most a végső megoldás a fogamzásgátló lenne (Jangee)de félek, hogy rosszul leszek tőle. Mi a véleményetek?

2017. febr. 6. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én két hónapja szedem. Nincs eddig bajom vele. Első hónap közepéig barna folyásom és hányingerem volt, illetve az első hónapban végig feszült a mellem. Viszont pontosan megjött a menstruációm. Onnantól kezdve ugyanúgy érzem magam mint a gyógyszer előtt. Viszont nekem a görcsöket nem enyhítette és a vérzés mennyisége se lett kevesebb.

Rosszul szerintem nem leszel tőle. Alacsony a hormontartalma.

22N

2017. febr. 6. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én másfél éve szedem, de azt hiszem váltanom kell... Mindig amikor megjön, előtte meg közben is nagyon fáj a fejem, de inkább csak két havonta van így, és azt olvastam hogy ez lehet a tablettától. Ráadásul ha belegondolok, nálam fél éven belül jelentkezett ez a tünet, de megfigyeltem magam, hogy biztos ettől van-e. Még át kell gondolnom, lehet hogy csere előtt még egy vérképet csináltatok, mert a nőgyógyászom erre azt mondta hogy három hónap szünet akkor, de őszintén megmondom nem akarok szünetet tartani, mert az felborít mindent. Mást nem nagyon tudok mondani róla, szerintem ez az egyéni problémám, ezen kívül amúgy jó. Egy év szedés után elmentem vérvételre és minden tökéletes volt.
2017. febr. 6. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
3 hónapja szedem: libidó csökkenés,fejfájás,lábfájás,a vérzést nekem sem csökkentette,ugyan úgy 5 napos és ugyan úgy fáj, plussz pattanásaim vannak,amik eddig sosem voltak.
2017. febr. 7. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Hármas válaszoló! Megkérdezhetem tőled hogy ezek a tünetek nálad a harmadik hónapban jöttek elő vagy korábban? Illetve gyógyszert fogsz váltani?

(Első válaszoló voltam)

2017. febr. 7. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem libidó csökkenés volt,de azt szinte taccsra vágta. Azóta már váltottam,most kicsit jobb. Igaziból ez ember függő. Ha azt ajánlja neked,akkor valószínű okkal :) Minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásai.Ha rossz,akkor másikat ír majd fel az orvos.Egy próbát megér. Mondjuk nekem mindig fáj így is a hasam,de sokkal jobb.Nekem is volt olyan,hogy szédültem és szinte ájulásig ment már a fájdalom.Az azóta nincs,amióta fogamzásgátlót szedek. És mivel a Jangee-vel kezdtem,gyakorlatilag az szüntette meg.
2017. febr. 8. 00:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok, a libidóm nekem is a béka segge alatt volt/van.
2017. febr. 8. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!