Szűz lányokkal mit csinál a nőgyógyász?
Úgy értem, hogy benyúl, vagy valami...
Tehát hogy hogyan vizsgál, mit csinál, ilyenek...
szija.
én is szűz vagyok és járnom kell nőgyógyászhoz .
nem tudom mennyire lesz értehető de elmesélem.
őt pl az nem zavarja ha valaki szűz ugyan ugy megvizsgál.
nekem pl felnyúlt vagy benyúlt vagy h mondják nem volt kellemes mivel sose történt velem ilyesmi.
nem tudom te mi okból mész.
nekem pl azért kellett mennem mivel egyszer csak rengetek vér volt elkezdett egy csomó folyni és elmentünk ps megvizsgált és az ujjjával :(
másnap műtöttek.
utána egy fertőzés miatt kellet mennem akk is elsőnek ujjal aztán vmi kis segédeszközzel de az nem tudom mi volt nem mertem odanézni :D
ha nem tudtam segíeni nagyon bocsi =(
15/L
amúgy rectálisan szokta akkor, nem?
anatómia gyakszin mondta tanár, hogy nem nyúl fel hüvelybe, mert jobb helyeken megvádolják , hogy megerőszakolta stb.
Hát nyílván ha azt akarod, hogy mindent megvizsgáljon neked akkor mindent megfod. Te tudod mire van szükséged, miért mész. Ezt elárulnád nekünk? És nem árt orvost választani sem. Férfi, nő, kezdő, haladó, főorvos.
pl ha melled fáj, akkor nem kell levenni mindent.
Azért az gond, ha nem zavarja hogy szűz. Ez kifejezetten baj és beteges.
Én nem tudom, mi az amit valaki nem tud megnézni magának, illetve fontos, hogy az orvos kézzel felnyúljon, ezeket az eseteket érdemes lenne megnézni. Mert alapvetően aki egészséges biztos nincs szüksége erre. És még sokkal kevesebre sem. Kedves 20.30 első hozzászóló, te neked volt valami, de a te esetedben sem világos ez (hogy 100% szakszerű volt ez). Mivel van amit kívülről is ki lehe tapintani. Vagy kacsával benéz, mintát vesz. Érdekes, ha ezt férfi csinálja + elgondolkodtató, nem mintha egy nő nem lehetne gyanus.
De egy szűznél egy elég sok dolog van, ami más esetben fordul elő, inkább nem szűz lányoknak szól egy két szűrés vizsgálat. Ha kell mennyen el valaki, és keressen megfelelő orvost hozzá, de semmi nem kötelező. Ráadásul senkinek nem árt kicsit maga is tanulnia az egészségről és betegségekről. De van amit maga is megállapíthat ésszel valaki. Azt lehet érezni, ha valaki egészséges vagy nem. Szűz is, tehát normális úgy kezelni, hogy szűz.
Ha nem így kezeli, hogy lehet ez is akkor szerintem nem alkalmas orvosnak. Legalább is nem ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!