Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A push-up melltartó lehet káros?

A push-up melltartó lehet káros?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy károsítja a push-up melltartó a mellet?
2010. máj. 20. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2010. máj. 20. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyám szokta mondani, ha ilyen korán push-up-os melltartót hordok, akkor nagyobb koromban lógni fog a mellem... De sztem ez csak duma.. Több felnőtt ismerősöm van akik régen push-up-ot hordanak, mégse lóg nekik. Én is csak azt hordok, sztem neked se lesz tőle bajod...
2010. máj. 20. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
De igen.Az előzőnek üzenem,hogy anyukádnak igaza van.Én is azt hordam és lóg.Miért nem tudjátok elfogadni,hogy mekora van?? :S Szerintem amiatt lóg.Majd 25-30 éves korodban tapasztalni fogod.Én most 28 vagyok,és azt hordam,nagyon elformálodtak:(
2010. máj. 20. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző előtti vok. Lehet, hogy neked nem is a push-up-tól lóg hanem esetleg nem mozogsz, sportolsz eleget? Én sportolok, heti 3 edzésem van, és persze edzéseken sportmelltartót hordok. És az ismerőseim is sportolnak, hát nekik sem lóg...
2010. máj. 26. 16:28
 5/5 anonim válasza:
En 2 gyerek szülese utan kezdtem el hordani a push up melltartokat,mivel megereszkedett a mellem.Egy idö utan azt vettem eszre hogy a push up melltartotol sokkal feszesebbek lettek a melleim,es ha normalis melltartot hasznalok akkor sem ereszkednek le.Szoval a push up melltartok elsösorban arra lettek kitalalva hogy az olyan nöknek növelje az önbizalmat akiknek mar megereszkedtek a mellei,es a push up-al szep formaju lesz a bluz alatt.Amellett hogy sok fiatal nönek kicsik a mellei ,es ezzel a melltartoval 2-3 merettel nagyobbaknak is tünnek.Remelem hasznos volt a tapasztalatbol irt valaszom ;)
2013. jan. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!