Fiatal lányok Ti hogy vészelitek át a menstruációs napokat? :/
Nekem az első 2 nap borzalom... Fáj, bár van egy egész jó fájdalomcsillapító, azt szedem 3-4 óránként, másképp csak az ágyon gubbasztok. Hanyingerem van, amin viszont ez nem segít. Megy a hasam, fáradt vagyok. Alig élek ezekben a napokban. 5 napig szokott nekem tartani abból az első 2 ilyen. Menni se tudok sehová, de ez így olyan rossz, főleg amikor valami kötelező dolgom lenne.:S Muszáj mosdó közelben h bármikor tudjak menni...
Lehetne ezen valahogy javítani?Vagy ez van és túl kell veszelni?
Ha meg pont nyaralásra esik ez a 2 nap... Csak fekszek az ágyban.:/
Nektek van valami bevalt praktikatok?Bár a hasmenés és vérzés igyis úgyis jön...A lakás rabja vagyok ilyenkor!:D
nekem előtte már a hangulatingadozásaim is borzalmasak.. Előtte pár nappal fáj a mellem,megy a hasam is. Első 2 nap fáj,de anno foggyulladásra kaptam a xilox port,és most menstruációra is azt szedem. Figyelnem kell hogy időben bevegyem,mert ha nem akkor később hat,és nagyon görcsölök..plusz a derekam is leszakad :D
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!