Menstruációs kínok enyhítése?
Figyelt kérdés
2x Nospa Forte és kamilla tea, de mégis fáj, és hánytam is.
Nektek mi segít?
2017. jún. 26. 13:27
1/8 anonim válasza:
Algoflex forte és 10 perc múlva elmúlik
2/8 A kérdező kommentje:
Olyat nem vehetek be sajnos egy másik betegségem miatt. :(
2017. jún. 26. 13:51
3/8 anonim válasza:
Seractil/nurofen (ugyanaz a hatóanyag, csak más koncentrátumban) és valami meleg (pl. párna, pokróc) a hasra.
4/8 anonim válasza:
Hanyattfekvés, meleg párna a hasra, és nyugalom. Egy időben acetilszalicilsav hatóanyagú fájdalomcsillapítót szedtem (Aspro-C Forte, má megszűnt, helyette ugyanaz az Aspirin+C), de szerencsére már anélkül is megvagyok.
5/8 anonim válasza:
Melegits vizet és rakd bele egy palackba,azt pedig rakd a hasadhoz közel,100 % hogy enyhül a fájdalom!
6/8 anonim válasza:
Esetleg torna. Lábingatás (tuti nem így hívják) előre és hátra mozgatod őket állva váltva, miközben egy helyben állsz. Járkálás is jó lehet.
7/8 Picur888 válasza:
Amikor még nem szedtem fogamzásgátlót, nekem is szörnyű fájdalmaim voltak. Nekem annó az Algoflex M nevű gyógyszer segített. Ez tényleg nagyon jó volt.. 10 perc alatt elmulasztotta a görcsöket. Próbáld ki nyugodtan. :)
24/N
8/8 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigybetegek nem szedhetik, sajnos!
2017. jún. 30. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!