Anyukám el akar vinni nőgyógyászhoz ellenőrzésre. Eddig még sohasem voltam. Hetedikes vagyok. Mi fog történni? Anyukám ott maradhat velem?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 21:08
21/26 A kérdező kommentje:
Megvolt. Nem történt semmi, nem kellett levetkőznöm. Köszönöm a sok támogató írást!
2017. júl. 7. 22:58
22/26 anonim válasza:
Örülök hogy semmi nem volt.A sarkadra kell állnod,hogy anyukád kénye,kedve szerint ne tudjon ráncigálni téged,akaratod ellenére bármire rávenni.
Ez egy nagyon intim vizsgálat,én 11 éves fejjel se vetkőztem volna le anyám előtt csak mert ő felszólított volna rá vagy engedtem volna,hogy bàrki megvizsgáljon .
Ha egy túlbúzgó orvost fogtok ki simán megvizsgál.Ideje hogy megtanulj nemet mondani
23/26 anonim válasza:
És mit mondott az orvos? És mit csinált? Anyukád rájött, hogy tök fölösleges volt elrángatnia?
24/26 A kérdező kommentje:
A doki tök normális volt. Csak beszélgettünk, hogy hányszor jött meg eddig, mennyire fájt, hány napig tartott. És hozzám sem ért! ;)
2017. júl. 11. 22:25
25/26 anonim válasza:
És mit mondott? Gondolom, azt, hogy minden normális.
26/26 A kérdező kommentje:
Igen. Azt mondta, hogy nem kell aggódni, de ha még 1 évig nem áll be, akkor visszavár.
2017. júl. 13. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!