Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukám el akar vinni nőgyógyá...

Anyukám el akar vinni nőgyógyászhoz ellenőrzésre. Eddig még sohasem voltam. Hetedikes vagyok. Mi fog történni? Anyukám ott maradhat velem?

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 21:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Nagyon félek. Anyunak nem merem megmutatni, mert ővele nem lehet normálisan beszélni. :( Kedden kell menjek vele az orvoshoz.
2017. júl. 2. 07:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem 14 évesen rángagott el az anyám. Még csak nem is gyermeknőgyógyászatra.Ellenkeztem. Kiabált stb., hogy akkor is el kell mennem. Semmi megnyugtatás vagy hogy mi fog ott egyáltalán történni nem hangzott el a részéről. Hozzáteszem velem a szüleim soha nem kiabáltak, nem is tűrném el.

Az előzményeknek és az ellenkezésemnek hála, bár elmentünk a dokihoz, nem engedtem semmilyen vizsgálatot. Nem is vizsgált meg az orvos csak kérdezgetett. UH leletem már volt előzőleg, úgyhogy még azt se csinált. Mondanom sem kell, hogy semmi bajom nem volt... :)

2017. júl. 2. 09:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, kérdező, az orvosnak több esze van anyádnál.
2017. júl. 2. 10:01
 14/26 A kérdező kommentje:
Próbáltam ma beszélni anyummal. De hajthatatlan, kedden mennem kell vele. Nagyon ideges vagyok. Remegek, ha arra gondolok, hogy le kell vetkőzni egy idegen férfi előtt.
2017. júl. 2. 12:49
 15/26 anonim ***** válasza:

Van női orvos is. De amúgy én akárhányszor voltam, a ferfi orvosok sokkal rendesebbek voltak. Én 14 évesen voltam először, mert 2 évig nem jött meg. Ne aggódj, a doki nem vizsgálhat meg, ha nem engeded. És mondani fogja anyukádnak, hogy teljesen normálisan működsz.

20N

2017. júl. 2. 18:53
 16/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha anyum ott rám parancsolt, hogy vetkőzzek le, akkor nem fogok neki tudni ellent mondani. Neki nem lehet.
2017. júl. 2. 20:34
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

Pedig nem kényszeríthet. Mi történne, ha azt mondanád, hogy nem?

Amúgy egyre inkább az az érzésem, hogy anyád nem normális...

20N

2017. júl. 2. 20:37
 18/26 anonim ***** válasza:
47%

10 - es is én voltam...

Lányom van. És ha jól emlékszem, nem én vittem nődokihoz...

16 is elmúlt, inkább 18 volt már mikor fiú lett a láthatáron.

Az ő anyukája vette kézbe ezt a dolgot.

Mert, akkor már foggamzást gátlót is kezdett szedni.

Így alakult...

Nagy valószínűséggel nem ráncigáltam volna el 14 évesen nődokihoz.

Így utólag belegondolva...

2017. júl. 3. 15:41
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem tudja anyukád mit csinál!...

Ne vetkőzz le az orvosnál és akkor majd az orvos fogja elmagyarázni anyukádnak, hogy nem normális az, amit veled tenni akar!

2017. júl. 4. 16:32
 20/26 anonim ***** válasza:
Na, mi újság, kérdező, mi történt? Már vagy huszan izgulunk érted!
2017. júl. 5. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!