Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg a menstruációm?

Miért nem jön meg a menstruációm?

Figyelt kérdés

Május 5.-én volt az utolsó nap, 6.-án együtt voltam a párommal, és kiszakadt az óvszer. Biztonság kedvéért elmentünk a nőgyógyászhoz és kértünk esemény utánit. Nem jött meg a következő menszeszem, ezért vettünk terhességi tesztet, de negatív lett. Azt mondták, hogy a tabletta okozhat kimaradást, azért megbeszéltük a párommal, hogy megvárjuk a következőt, aminek ma kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. Miért van ez? Mégis terhes lennék? Vagy a gyógyszer mellékhatása.

Plusz infó: pajzsmirigy alulműködésem van, és nemrég emeltek a gyógyszeremen. Lehet valami köze hozzá?

2017. júl. 1. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen szerintem van koze hozza

Vagy, ha mégse, akkor esetleg lehet terhesség, reggel teszteltel? Bar nem a legtermekenyebb napon szakadt ki, szoval nem valoszinu. Szerintem tesztelj megegyet.

2017. júl. 1. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok: esemeny utanival meg plane nem valoszinu
2017. júl. 1. 21:50
 3/4 anonim válasza:
100%
Nekem amikor megemelték a gyógyszert több mint 2 hetet késett. A dokim azt mondta van akinek ki is marad az a hónap amíg nem rendeződnek a hormonok.
2017. júl. 1. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni egy fél evre is felrughatja a hormonokat. Csak azt nem értem, miért nincs ezzel tisztaban az, aki lenyeli... Hatszáz ilyen kérdés van minden nap.
2017. júl. 2. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!