Meghosszabbodott a menstruációm, mit tegyek?
Plusz 2-3 nappal lett hosszabb az eddigiekhez képest néhány hónapja, mert most már "barnázom" is a mensi elmúlta után néhány napig. Nagyon bosszant a dolog, és nem tudom, miért van ez. Ha jól tudom, ez alvadt vér? Miért nem jön ki az 5 nap alatt? Lehet tenni ellene valamit?
Köszönöm.
Elég sok minden befolyásolhatja ezt. Először is tudnom kéne, hogy hány éves vagy, mióta menstruálsz stb. A menstruáció első pár évében normális ez, bár igaz, hogy bosszantó, nekem is volt, néha még most is van. Idővel el fog múlni vagy enyhül, csak akkor érdemes fogamzásgátlót szedned, ha erősebb fájdalmaid vannak nemcsak a menstruációd alatt, hanem előtte is, vagy ha nagyon felborul a ciklusod, és ha persze védekezés céljából is ezt választod. De mint mondtam, a korod nélkül nehéz válaszolni.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!