Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elso egyuttlét? /Lány

Elso egyuttlét? /Lány

Figyelt kérdés
Mivel kissebb koromban évekig gimnasztikáztam, ezért elég esélyes, hogy már a szüzhártyám elszakad. Elso egyuttlet ettol fajdalommentesebb lehet? És ha jol tudom nem szabad ráparázni, viszont en megis felek elegge, mert nem nagyon borotváltam eddig, és félek, hogy nem jol csinálom meg, mert nem mindenhol érem el. Mit csináljak?

2017. jún. 30. 16:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És honnan tudhatom, hogy a partnerem milen ügyes, vagy valami, edetleg hogy tudok neki segiteni ha kell?
2017. júl. 1. 13:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha már nem szűz a partner, akkor jobban tudja, mire kell figyelni, és óvatos lesz. Ami a te feladatod, hogy legyél őszinte. Szólj, ha fáj, vagy ha nem érzed jól magadat, esetleg nem akarod folytatni. Semmit ne csinálj muszájból.
2017. júl. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!