Elso egyuttlét? /Lány
Az első alkalomnál nem a szűzhártya átszakadása fáj, hanem a tágulás. Egyébként nagyon sok lánynak nincs már meg, hiába nem volt még semmilyen szexuális élménye, van, akinek hozzád hasonlóan a sportolás miatt szakad el (nekem pl.a lovaglás okozta), másnál maszti közben és ritka, de olyan is van, aki szűzhártya nélkül születik. Szóval a megléte semmit sem jelent, te ettől még ugyanúgy szűznek számítasz:) és a barátodat nem hiszem, hogy ez érdekelni fogja, ráadásul az átszakadás nélkül is érezni fogja, hogy neked ez az első alkalom.
Ami meg a borotválást illeti, csak óvatosan, éles borotvával csináld (az életlent össze-vissza kell rángatni és nagyobb az esélye, hogy egy ilyen érzékeny területen sérülést okoz) és finoman. Ha gondolod, használhatsz tükröt is.
Én 10 éve lovagolok. Valószínűleg amikor 4 éve először szexeltem, már rég nem volt szűzhártyám. Nem is fájt a szex. Az a lényeg, hogy legyél nedves és laza. A borotválkozásos problémádat viszont nem igazán értem. Hogy lehet az, hogy nem éred el mindenhol a szőrös területet? Hát én a két lábam között átnyúlva a fenekem tetejét minimum elérem a kezemmel, pedig nem is vagyok kimondottan hajlékony.
20N
Nem igazán van jelentősége, hogy megvan-e még a szűzhártyád, vagy átszakadt már, vagy nem is volt.
Igazából csak egy férfi pénisze képes a hüvely egész keresztmetszetét finoman tágítva,
rugalmasan, teljesen kitölteni azt. Pl. ujjazással v. segédeszközökkel a hatás nem ugyanaz.
Első alkalommal a saját adottságaidon túl rengeteg függ a partner figyelmességétől,
ügyességétől stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!