Miért érzek égő érzést a hüvelyemben ha a labor eredmények semmit sem mutatnak?
Már kb. 2 éve, hogy ez van orvosról-orvosra járok de semmi.Eleinte Candida gombám volt de fél éve minden eredményem jó volt, de a fájdalom még mindig megvan.Két hete is voltam dokinál, de szintén nincs semmi és a doki lekezelően bánt velem, hogy biztos allergiás vagyok a vizre vagy valami hát nincs semmi bajom...
Fáj a nemi élet,ha ülök érzem,hogy ég ott lent, maga a nőgyógyászati vizsgálat is fájt, és van egy kis fehér folyásom is...
Már nem tudom mitévő legyek, a tüneteim a Vulvodyniára utalnak de az orvosok folyton elküldenek..Fogalmam sincs mit tegyek, már meguntam mindent lassan depressziós leszek, mert ez már nem élet...
Szia!
Tudom hogy regen irtad mar,de ha meg mindig nincs megoldas elofordulhat hogy tenyleg vulvodyniad van. Nekem is evekbe telt mire rajottem mi a bajom.Hiaba jartam orvosrol orvosra egyik sem tudott mit kezdeni a problemaimmal mert mindog minden tesztem negativ lett ...
Vegul sok kutatas utan talaltam egy orvost aki vegez erre a betegsegre lezeres kezeleseket ☺ Mar volt is 1 kezelesem ,jovoheten megyek a masodikra😁 azota sokkal jobb lett, kevesbe erzekeny mint elotte.En sem hittem volna, hogy hasznalni fog de hasznalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!